вівторок, 05 квітня 2011 15:30

"Наша Україна" займеться захистом ветеранських їдалень

"Наша Україна" займеться захистом ветеранських їдалень

Партія "Наша Україна" в парламенті разом з іншими опозиційними політичними силами пообіцяла виступити на захист всіх соціальних установ нашої держави. Ця політсила вимагатиме від уряду цільового фінансування та пільг для установ, які працюють щоденно для ветеранів, пенсіонерів та інвалідів.

Зокрема, як повідомила прес-служба "Нашої України", голова політради партії "Наша Україна" Валентин Наливайченко, перебуваючи в Одесі, засудив намагання місцевої влади закрити соціальні їдальні фонду соціального захисту "Ветеран", де вже 20 років безкоштовно харчуються малозабезпечені категорії громадян: ветерани війни та праці, інваліди, пенсіонери.

За інформацією "нашоукраїнців", одеські ветерани війни та праці у своїх заявах вимагають зупинити передачу міською владою ветеранських приміщень комерційним структурам, наближеним до оточення нинішнього міського голови.

У свою чергу, Наливайченко запевнив, що народні депутати від "Нашої України" в парламенті виступлять на захист соціальних прав одеситів, підтримають роботу Віктора Станкевича та таких соціальних фондів, як "Ветеран" в Одесі, направлять депутатські запити до президента та прем'єр-міністра України.

"Ми будемо вимагати від влади адресної допомоги всім, хто її потребує, вимагати від Міністерства соціальної політики і прем'єра адресної підтримки нашим ветеранам та пенсіонерам. Ми також підтримуємо ініціативу фонду соціальної допомоги "Ветеран" щодо забезпечення ліками людей, які сюди звертаються", - підкреслив "нашоукраїнець".

За його словами, міська влада Одеси, замість того, аби підтримувати людей, "не тільки нічим не допомагає, а в ультимативній формі закриває такі установи".

"Вони так і не зрозуміли своєї відповідальності. Відірваність влади від людей настільки велика, що вони навіть не знають про існування таких мереж і таких людей", - резюмував Наливайченко.

Зараз ви читаєте новину «"Наша Україна" займеться захистом ветеранських їдалень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути