вівторок, 16 квітня 2013 11:09

"Наш свист ніщо, порівняно з тим, скільки "свиснули" "Регіони" і комуністи в українців" - Тягнибок

"Наш свист ніщо, порівняно з тим, скільки "свиснули" "Регіони" і комуністи в українців" - Тягнибок
За словами Тягнибока, суди в Україні не виконують Конституцію, а приймають рішення "за дзвінком Банкової". Фото: news.liga.net

Лідер фракції "Свобода" Олег Тягнибок вважає ганьбою рішення Вищого адміністративного суду щодо законності "виїзного" засідання більшості, яке відбулося 4 квітня.

Про це він сказав, виступаючи з трибуни Верховної Ради, передає кореспондент Gazeta.ua.

За словами Тягнибока, це свідчить про те, що суди в Україні не виконують Конституцію, а приймають рішення "за дзвінком Банкової", що є політичним замовленням.

"Дивно чути, що нас вчать моралі і розповідають про виконання закону саме ті, які його порушують. Нас звинувачують у тому, що ми свистимо. Але наш свист, наші крики - це лише реакція на грубе порушення законодавства і Конституції. Наш свист є нічим, порівняно з тим, скільки "свиснули" Партія регіонів і комуністи в українців під час "щурячого" засідання 4 квітня", - наголосив "свободівець".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "За пару днів Яценюк скаже: "Розходьтеся, бо я вже все порішав"

Тягнибок упевнений, що в Україні спостерігаються ознаки узурпації влади, коли виконавча, законодавча та судова влада знаходяться в руках одного кримінально-олігархічного клану.

Політик звернув увагу, що в парламенті мають відбуватися дискусії та дебати, а не лише ухвалення законів, які внесла більшість.

"Для того й існує опозиція, щоб давати зміни й доповнення до будь-якого законопроекту. І щоб вони виходили не з однієї фракції, а були продуктом компромісу", - додав лідер "Свободи".

Зараз ви читаєте новину «"Наш свист ніщо, порівняно з тим, скільки "свиснули" "Регіони" і комуністи в українців" - Тягнибок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути