четвер, 13 липня 2023 15:50

Нардепка від ОПЗЖ, яка каталася в Москву з Медведчуком, складає мандат

Народна депутатка від забороненої партії "Опозиційна платформа – За життя" Тетяна Плачкова написала заяву про складання депутатського мандату.

Відповідний проєкт постанови з'явився на сайті Верховної Ради.

"У зв'язку з особистою заявою про складення нею депутатських повноважень", – сказано у тексті.

У 2020 році Плачкова їздила з Віктором Медведчуком у Москву, де зустрічалася із депутатами та керівництвом держдуми Російської Федерації ‒ спікером В'ячеславом Володіним, його заступником і керівниками фракцій "Единая Россия" та КПРФ.

Автор: chesno.org
  Нардепи з ОПЗЖ Ренат Кузьмін, Тарас Козак, Олександр Колтунович, Тетяна Плачкова, Вадим Рабінович і Віктор Медведчук з головою Держдуми РФ В'ячеславом Володіним у Москві, березень 2020 року
Нардепи з ОПЗЖ Ренат Кузьмін, Тарас Козак, Олександр Колтунович, Тетяна Плачкова, Вадим Рабінович і Віктор Медведчук з головою Держдуми РФ В'ячеславом Володіним у Москві, березень 2020 року

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Трубу Медведчука" повернули державі

Нардеп Ярослав Железняк прокоментував, що фактична кількість депутатів у підсумку скоротиться до рекордно низького за всю історію ‒ 404. При тому, що конституційний склад Верховної Ради складає 450 парламентаріїв.

Тетяна Плачкова потрапила у Верховну Раду за 31 номером у списку ОПЗЖ.

Торік вийшла з фракції ОПЗЖ і вступила до групи "Відновлення України". Є членом Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування.

У січні президент Володимир Зеленський позбавив громадянства України народних депутатів Медведчука, Тараса Козака, Рената Кузьміна і Андрія Деркача. Після цього Верховна Рада позбавила їх мандатів.

У лютому Верховна Рада достроково припинила депутатські повноваження Наталії Королевської, Юрія Солода, Олега Волошина та Ігора Абрамовича.

Зараз ви читаєте новину «Нардепка від ОПЗЖ, яка каталася в Москву з Медведчуком, складає мандат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути