вівторок, 28 грудня 2010 15:07

Нардепи відзначатимуть свята на лижах в Австрії і у колі сім'ї

Нардепи відзначатимуть свята на лижах в Австрії і у колі сім'ї

Більшість народних обранців мають намір відзначати новорічні свята у колі сім'ї. Дехто з них буде кататись на лижах у Карпатах і за кордоном.

Ярослав Сухий, Партія регіонів

— Не було жодного року, щоб Новий рік і Різдво не зустрічав у колі сім'ї. За кордоном ніде не святкую. Випендрьож не сприймаю. Для мене цей рік був страшний. Мало того, що була напруга на президентських виборах, мене ще послали в Івано-Франківську область на агітації. Після того повернувся зі стенокардією. Потім доля кинула губернатором Тернопільщини — три місяці пекла. Тепер, коли дивлюсь у дзеркало, думаю, що треба робити підтяжку. Морщинок з'явилося більше.

Володимир Макеєнко, Партія регіонів

— Мої діти всі приїхали на канікули. Син з навчання зі Швейцарії повернувся. Бабусі, дідусі, кролик, собака — всі будуть на Новий рік. У нас традиція — великий круглий стіл, збираємось за ним. Ми розтоплюємо піч з лежанкою. Будемо грітися. В теплі краї плануємо в березні. Раніше на Різдвяні свята щедрували, засівали.

Валерій Баранов, Блок Литвина

— Я на Новий рік приїду в Київ із Бердянська. Будемо тут із дітьми святкувати. 2 січня поїдемо всією сім'єю на лижі в Австрію в Зьольден. Щороку ми їздили в Буковель. Там прекрасна траса, але немає соціальної сфери. Накаталися, наїлися баноша і лягай дивись телевізор. В цьому плані сумно. Тому вперше вирішили поїхати в Австрію. Часто їздили в Закопане. На Різдво будемо тут. Поїдемо до моєї мами.

Ірина Горіна, Партія регіонів

— Новий рік — це сімейне свято. Треба бути вдома з дітьми. Тому цього року з сім'єю вдома, ще буде моя сестра. А на свій День народження, 10 січня, хочу поїхати у Відень, де народився Єгорчик. Летимо всією сім'єю.

Олександр Стоян, Партія регіонів

— У мене серйозні плани на Новий рік. Вже найближчими днями їдемо з дружиною на ринок, бо в останні дні нічого не купиш. Ми все скуповуємо, запасаємось. Дружина обіцяла мені холодець зварити. Приїжджає моя улюблена теща з тестем до мене на дачу за Київ. Відмітимо там 80-річчя тещі. Приїде син з невісткою. На Різдво ще не вирішив: або піду на кутю до сусіда, або до тещі поїду. За кордон не їду. Якщо вдасться, після Нового року днів на 10 поїду на Закарпаття, в санаторій у Сваляві. Я вже забив там собі місце.

Кирило Куликов, Блок НУ-НС

— Цей рік хочеться відзначити у колі сім'ї. Він був важкий — батьку зробили дві операції. Поїдемо на лижі з дітьми за кордон, бо у Карпатах можуть собі дозволити відпочивати тільки багаті люди. Ми ще не вирішили, куди точно поїдемо. Але точно не в французький Куршавель. Може, в Австрію чи Італію. Наприклад, в Австрію поїздка коштує 1000 євро, а в Буковель треба заплатити набагато дорожче.

Тетяна Бахтєєва, Партія регіонів

— Планую 30 грудня вилетіти в Донецьк, бути із сім'єю на Новий рік. Я вже замовила заливне із курки на Різдво, бо сама це не готую. Проте роблю смачний пиріг із журавлини. Ще на Різдво у нас є традиція вже 15-20 років — їдемо до свого батюшки Іларіона. Це мій вчитель по життю. Раніше на різдвяні свята їздили в Буковель.

Лілія Григорович, Блок НУ-НС

— На Новий рік ми традиційно з сім'єю вдома. Оскільки я не бізнес-вумен, то зимові лижі - це дуже дорогий вид спорту. Не освоїла цей вид спорту з двох причин: матеріальних і я не дуже спортивна дама. На Різдво діти молодші поїдуть в Івано-Франківськ до родичів, а ми залишимось в Києві з чоловіком і старшими дітьми.

Андрій Парубій, Блок НУ-НС

— Новий рік і Різдво будемо святкувати на Львівщині, вдома. А між ними поїдемо у Славськ на лижі. Може, ми з донечкою вдвох поїдемо, бо дружина не дуже любить лижі. На Різдво я буду допомагати дружині зі святковим столом. Буду терти мак для куті. Це в мене займає близько 1-1,5 години.

Катерина Самойлик, Компартія

— Я на Новий рік буду з дітьми і онукою вдома. Зроблю для них сюрприз - явлюся в новорічну ніч в образі Діда Мороза. Вже купила костюм. А на Різдво їду на Херсонщину, звідки родом. Там відвідаю родичів.

Анатолій Семинога, БЮТ-"Батьківщина"

— Якщо буде сніг, після Нового року плануємо з дітьми і дружиною на тиждень на лижі. Якщо буде сніг в Карпатах, поїдемо туди. Якщо ні, тоді, може, в Словаччину. На Різдво збираємось в будинку мого батька на Черкащині. Так повелося від діла-прадіда. На жаль, батько помер, але є ще мама. Поїдемо до неї.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Нардепи відзначатимуть свята на лижах в Австрії і у колі сім'ї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути