пʼятниця, 01 квітня 2016 11:29

Нардепи скаржаться на тиск через закон про спецконфіскацію

Нардепи скаржаться на тиск через закон про спецконфіскацію
Фото: pravda.com.ua

Проект закону про позасудову конфіскацію суперечить інтересам держави та Конституції України і посягає на право власності громадян.

Про це з трибуни парламенту заявила заступник голови комітету ВРУ у закордонних справах Іванна Климпуш-Цинцадзе.

"Ми зіштовхнулися з абсолютно безпрецидентним тиском і політичними маніпуляціями через нашу позицію по занонопроекту №4057, який був прийнятий Верховноюю Радою у першому читанні. Ті, хто під красивими, праведними гаслами та очікуваннями людей просувають цей законопроект у ВР, не мають юридичних аргументів.

Тому почалася брудна дискредитаційна кампанія проти як міжфракційного об'єднання "Єврооптимісти", так і проти його окремих членів. Попереду буде збільшення інформаційного тиску. Ми знаємо про те, що готуються додаткові публікації", - зазначила Климпуш-Цинцадзе.

Такий спосіб повернення вкрадених активів Януковича несе загрозу відбирання власності, підкреслила парламентарій.

"Наші аргументи щодо внесення змін у першому читанні, які були підкріплені Європейським Союзом, заважають реалізації найбільшої рейдерської схеми в історії України", - наголосила Климпуш-Цинцадзе.

Нагадаємо, 16 березня Верховна Рада 228 голосами ухвалила в першому читанні законопроект про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу щодо повернення державі коштів і доходів від них, отриманих злочинним шляхом, до винесення вироку судом.

Зараз ви читаєте новину «Нардепи скаржаться на тиск через закон про спецконфіскацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути