вівторок, 05 липня 2016 11:41

Нардепа Лещенка обізвали в Раді балаболом

Нардепа Лещенка обізвали в Раді балаболом
Gazeta.ua

Голова Регламентного комітету, народний депутат із "Народного фронту" Павло Пинзеник назвав колегу із БПП Сергія Лещенка балаболом.

Це сталося під час розгляду у Верховній Раді подання на арешт нардепа із "Волі народу" Олександра Онищенка.

"В одному із ефірів телеканалів він (Лещенко - Gazeta.ua) сказав, що ніби-то Онищенко заплатив Комітету із питань регламенту гроші за рішення", - сказав Пинзеник.

Він звернувся до Антикорупційного бюро та антикорупційної прокуратури "негайно порушити кримінальне провадження за фактом заяви".

"І оперативно, а не так як завжди, прийняти одне із двох можливих рішень. Або відправити весь Регламентний комітет на чолі зі мною в тюрму. Або на всю країну повідомити, що пан Лещенко балабол. Що є загальновідомим фактом", - заявив Пинзеник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко обіцяє нардепам не останнє подання на арешти

Нагадаємо, Верховна Рада розглядає дозвіл на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт Онищенка. Рішення за пропозицією комітету мають ухвалити трьома окремими постановами.

Онищенка підозрюють у причетності до схеми відмивання грошей у товаристві "Укргазвидобування". У Антикорупційному бюро вказали на організацію злочинного угруповання, яке реалізовувало природний газ за заниженою ціною. Завдані державі збитки оцінили в 3 млрд грн.

Як відомо, Сергія Лещенка багаторазово звинувачували у ЗМІ в інформаційному "кілерстві" на замовлення російського олігарха Костянтина Григоришина. Так, міністр МВС Арсен Аваков, відповідаючи на звинувачення в корупції з боку Сергія Лещенка, 28.01.16 у Twitter порадив депутату: "Бігом в касу до Григоришина. Заслужив. За таку брехню, з картинками, Григоришин платить дорого".

Зараз ви читаєте новину «Нардепа Лещенка обізвали в Раді балаболом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути