неділя, 05 лютого 2017 16:33

Нардеп вдарив поліцейського на місці блокади

Нардеп вдарив поліцейського на місці блокади
24tv.ua

Співробітник поліції отримав забій грудної клітини на блокпості у Бахмуті 4 лютого, коли група людей намагалася перешкодити перевірці їхнього автомобілю.

Поліцейського госпіталізовано, повідомляє Нацполіція Донецької області.

"4 лютого на блокпості зупинено автомобіль з 8 громадянами у військовій формі, в одного з яких виявлено карабін СКС. У рамках контрдиверсійних заходів, транспортні засоби підлягають перевірці з метою припинення трафіку нелегальної зброї та її витоку у мирні області України", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Державні інститути "кришують" торгівлю з окупантом - Сироїд

Зі слів працівника поліції, присутній на місці один з народних депутатів України, які беруть участь у блокаді залізничного переїзду у Бахмуті, почав перешкоджати здійсненню перевірки. Він надав вказівку водію покинути територію блокпосту та вдарив співробітника поліції в тулуб.

"Під час конфлікту депутат нецензурно висловлювався, погрожував фізичною розправою поліцейським, виказував наміри відібрати у них зброю у разі здійснення перевірок вказаного автомобіля на інших блокпостах", - зазначили правоохоронці.

"Залізничну блокаду" проти бойовиків оголосила група колишніх бійців АТО та цивільні активісти. 25 січня вони перекрили залізничну колію Попасна-Лисичанськ-Луганськ, щоб припинити економічні стосунки з окупованою територією.
Зараз ви читаєте новину «Нардеп вдарив поліцейського на місці блокади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути