четвер, 07 листопада 2013 14:27

Нардеп-комуніст Михайло Герасимчук помер на Жовтневу революцію

Нардеп-комуніст Михайло Герасимчук помер на Жовтневу революцію
Михайло Герасимчук. Фото: www.vn.cominformua.com

Вранці 7 листопада на 96-ту річницю Жовтневої соціалістичної революції помер 66-річний комуніст, депутат Верховної ради 7-го скликання Михайло Герасимчук.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

У нього відмовили нирки. Нардеп довго лікувався від раку легенів. Пройшов кілька курсів хіміотерапії. Останнім часом був вдома у місті Літин на Вінниччині. Почувався краще, мав повернутися до роботи. Вчора ввечері Михайлу Івановичу стало гірше. Його терміново доправили у столичну лікарню "Феофанія".

"Це стало для всіх нас трагедією. Нам повідомили про смерть нашого однопартійця, коли ми йшли святковою ходою з покладання квітів до місця проведення мітингу. За короткий термін, який Михайло Герасимчук був народним депутатом, він встиг зробити надзвичайно багато добрих справ як для виборців свого округу, земляків, так і для людей з інших регіонів України", - говорить про однопартійця перший секретар Вінницького обкому КПУ Лідія Закусилова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гриценко викрив у "Батьківщині" сімох "непокірних" депутатів

Похорон Герасимчука запланований на 9 листопада. З Києва у Літин його мають привезти в суботу вранці. Прощатимуться з нардепом у місцевому клубі. Очікують на приїзд Петра Симоненка та Адама Мартинюка.

Михайло Герасимчук був членом Комуністичної партії з 1971 року. Неодноразово обирався депутатом Вінницької обласної ради. На останніх виборах пройшов до Верховної Ради за списком 31 номером. Тепер його місце у парламенті займе Василь Демедюк із Волині.

Зараз ви читаєте новину «Нардеп-комуніст Михайло Герасимчук помер на Жовтневу революцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

95

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути