субота, 21 липня 2012 16:01

Напередодні виборів Симоненко знову обіцяє повернути всі втрачені вклади

Напередодні виборів Симоненко знову обіцяє повернути всі втрачені вклади
Симоненко підкреслив, що ця тема нині активно використовується владою в передвиборчих маніпуляціях. Фото: argumentua.com

Якщо комуністи наберуть достатню кількість голосів на парламентських виборах, то втрачені вклади Ощадбанку СРСР будуть повністю повернені громадянам України за 3 роки.

Про це заявив лідер українських комуністів Петро Симоненко під час робочої поїздки до Одеси, повідомляє прес-служба КПУ.

Зокрема, коментуючи нинішню ситуацію з поверненням вкладів, Симоненко підкреслив, що ця тема нині активно використовується владою в передвиборчих маніпуляціях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У бюджеті не вистачає грошей на виплати вкладів Ощадбанку СРСР - експерт

"Але подивіться на Бюджет-2012. Я переконаний, що така ж ситуація буде і в наступному бюджеті - немає жодної згадки, жодного розрахунку, який стосувався б механізмів і джерел повернення втрачених вкладів. Тобто, в бюджеті на це коштів не виділено. І передвиборна роздача чергової тисячі може істотно підвищити інфляцію, а значить вдарити по кишені простого працівника", - сказав лідер КПУ.

Він також додав, що перед тим як говорити про повернення вкладів, потрібно чітко прописати механізми і джерела звідки будуть ці кошти братися.

"Ми маємо чітке бачення вирішення цієї проблеми. Відповідь на це питання ми дали в нашій антикризовій програмі і передвиборній платформі КПУ", - сказав лідер комуністів.

Зараз ви читаєте новину «Напередодні виборів Симоненко знову обіцяє повернути всі втрачені вклади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

53

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути