четвер, 12 червня 2014 17:54

Нам начхати на погрози Авакова — майданівці

Нам начхати на погрози Авакова — майданівці
Фото:gazeta.ua

Сотники Майдану продовжуватимуть пікетувати будівлю Державної прикордонної служби у Києві, попри заяву міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Про це у коментарі Gazeta.ua розповів представник центральної ради Майдану Артур Приходько, коментуючи можливість силового розблокування будівлі.

"Мені, і всім тут людям, начхати на погрози Авакова, що він може застосувати силу. Нехай застосовує, якщо воно дурне. Побачимо, що тоді буде. Ми не боїмось силового розгону. Зараз головне — це врятувати країну. Все інше нам байдуже. Якщо пан Аваков нічого не розуміє, то нехай прийде і поспілкується з нами. Тоді ми його почуємо. Якщо у Авакова є якісь пропозиції чи зауваження, то нехай приходить сюди. Будемо розповідати все, що думаємо один про одного", - розповів він.

На уточнююче запитання журналіста: "Чи готові сотники розблокувати відомство?" Приходько відповів: "Нам сама будівля не потрібна. Ми вимагаємо закриття кордону. Розблокуємо вхід, якщо до нас прийдуть представники влади з якими будемо спілкуватися з цього приводу".

Зазначимо, сьогодні з 7 год. ранку близько 200 сотників Майдану пікетують приміщення Державної прикордонної служби. Вимагають закрити кордон та звільнити керівника відомства Миколу Литвина і двох його заступників. Біля центрального входу відомства сотники поклали шини та коктейлі Молотова. Робітників структури у приміщення не впускають. До майданівців зранку приїжджав заступник Авакова Микола Величкович. Він пообіцяв передати вимоги людей міністру. У відповідь Аваков лише попередив учасників акції про можливість силового розблокування будівлі.

 

 

Зараз ви читаєте новину «Нам начхати на погрози Авакова — майданівці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути