середа, 27 січня 2010 13:16

"Нафтогаз" розрахується з "Газпромом" до виборів

"Нафтогаз" розрахується з "Газпромом" до виборів
Виконуючий обов"язки міністра фінансів Ігор Уманський упевнений, що Національна акціонерна компанія "Нафтогаз України" своєчасно розрахується з "Газпромом" за поставлений в січні природний газ.

Про це він повідомив журналістів.

"За газ, який спожитий і який буде ще спожитий до кінця січня, НАК "Нафтогаз України" розрахується в повному об"ємі. Не сумнівайтеся", - сказав Уманський, нагадавши, що крайній термін оплати - 5 лютого.

Він додав, що, швидше за все, розрахунки проводитимуться "Нафтогазом" як за рахунок коштів, зібраних з ринку, так і за рахунок залучених.

Нагадаємо, 20 січня Уманський заявив, що "Нафтогаз" має намір розрахуватися з "Газпромом" за імпортований в січні газ за рахунок власних коштів.

26 січня представник Президента з міжнародних питань енергетичної безпеки Богдан Соколовський спрогнозував, що НАК направить частину дивідендів від одержаного в 2006-2008 роках прибутку найбільшої в Україні нафтовидобувної компанії "Укрнафта" (Київ) на оплату поставленого в січні природного газу, передають Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «"Нафтогаз" розрахується з "Газпромом" до виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути