четвер, 21 березня 2019 18:05

Нацкорпус збирає акцію "Свинарчуків - за ґрати" - посольство США видало застереження

У суботу "Національний корпус" проведе у центрі Києва акцію протесту "Свинарчуків Порошенка - за ґрати!". Націоналісти вимагатимуть покарати колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського та його сина Ігоря, які фігурують у розслідуванні про розкрадання в оборонній сфері.

 

У зв'язку з цим посольство США в Україні опублікувало інструкцію.

У ній дипвідомство радить обходити місце проведення мітингів, бути готовими до перекриття вулиць правоохоронцями та дотримуватися інструкцій поліції.

"У суботу, 23 березня, українська націоналістична група планує демонстрацію на Майдані Незалежності. Група пов'язана з насильством і громадськими безладами, зокрема і сутичками з поліцією. На початку тижня члени організації напали на правоохоронців під час демонстрації в іншому українському місті.

У суботу на Майдані Незалежності очікується велика кількість людей. Відомо, що ця група рухатиметься з Майдану до інших локацій, таких як Банкова та Адміністрація президента", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко сказав Нацкорпусу усе, що думає про їхню акцію - штаб

Минулої суботи Нацкорпус провів у центрі Києва чергову акцію з вимогою покарати винних у справі Укроборонпрому. Біля Адміністрації президента активісти кидалися іграшковими свиньми.

А у вівторок, 19 березня, перед зустріччю президента Петра Порошенка з виборцями в Івано-Франківську сталися сутички між правоохоронцями та представниками Нацкорпусу і Нацдружин.

Зараз ви читаєте новину «Нацкорпус збирає акцію "Свинарчуків - за ґрати" - посольство США видало застереження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

42

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути