понеділок, 01 квітня 2013 04:04

Націоналісти закликали опозицію призначити у Києві вибори на 2 червня

Націоналісти закликали опозицію призначити у Києві вибори на 2 червня
Степан Брацюнь. Фото: cun.org.ua

Парламентські та позапарламентські опозиційні сили мають об'єднатися і домогтися, попри перешкоджання Партії регіонів, призначити вибори мера Києва та депутатів Київської міської ради на 2 червня 2013 року.

Як повідомили Gazeta.ua у прес-службі Конгресу українських націоналістів, про це заявив голова КУНу Степан Брацюнь.

Політик, зокрема, зазначив, що реакція київських чиновників на сильні снігопади в столиці України яскраво проілюструвала їхню непрофесійність та байдужість до проблем городян.

"У Києві був небачений снігопад, вулиці замітало, на дорогах транспортний колапс, в місті хаос, а голова КМДА Олександр Попов у цей час їде на футбольний матч до сусідньої держави. Цьому немає ні розуміння, ні виправдання. Кілька днів кияни були покинені самі на себе, вони переважно самі давали раду своїм проблемам, самоорганізовуючись і допомагаючи один одному", – наголосив Брацюнь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Попов: "У відставку? Цього не буде"

На його думку, столиця опинилась у складній ситуації, бо тривалий час не має мера – людини, яка відчуває вагу відповідальності перед виборцями, які віддали за неї свій голос.

"Сьогодні всі переконалися в непрофесійності цієї, призначеної Банковою, команди на чолі з Поповим. Попереду киян чекає подолання наслідків снігопадів, лунають прогнози про сильну повінь у місті. Якщо й цього разу КМДА не впорається із ситуацією, Олександра Попова одразу слід відправити у відставку", – резюмував голова КУН.

Зараз ви читаєте новину «Націоналісти закликали опозицію призначити у Києві вибори на 2 червня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути