неділя, 13 липня 2014 13:39

"Нацгвардійці вмирають, щоб Україна відірвалася від проклятої, рабської Росії" - звернення Новодворської до терористів

"Нацгвардійці вмирають, щоб Україна відірвалася від проклятої, рабської Росії" - звернення Новодворської до терористів
Валерія Новодворська Фото: liveinternet.ru

Російська опозиціонерка Валерія Новодворська, яка вчора пішла з життя, записала відеозвернення до бойовиків в Донбасі у минулому місяці.

У своєму зверненні вона розповіла терористам про їх роль у "війні за Донбас" і ставленні до них російського президента Володимира Путіна, якого називає спадкоємцем Гітлера і Сталіна.

"Дорогі донбаські ополченці. Вони ж - сепаратисти, вони ж - терористи і як вас там ще в історії назвуть, ви навіть уявити собі не можете. Я - російська. Я вам не з Києва дзвоню, я дзвоню вам з Москви. Мабуть вам ніхто ще не сказав правди про те, яка доля вас чекає і в якості якої розмінної монети використовує вас Москва. Мої дорогі, хороші, ви в ім'я чого збираєтеся помирати? Ми ніяк тут ніяк не можемо зрозуміти. Навіщо ви збираєтеся помирати і за кого? Невже за російське телебачення, яке ви надивилися? Вам вже повинно бути зрозуміло, що ... Путіну не потрібен Донбас. Ви потрібні були як додаток до Миколаєва, Херсона, до південної частини, Одеси. А самі по собі ви не потрібні. Потрібні не ви, потрібна чорна діра, через яку для розпалювання міжусобної війни буде надходити зброя. Ось ваші супротивники... з української армії, Національної гвардії, яких ви чомусь вважаєте фашистами (чи не багато фашистів для однієї країни?). Вони зрозуміло за що вмирають. Знаєте, навіть не за цілісність України... Вони вмирають за те, щоб вижила їх країна під назвою Україна. Щоб вона відірвалася від нашої проклятої, жалюгідної, рабської, злісної Росії ", - сказала вона.

Зараз ви читаєте новину «"Нацгвардійці вмирають, щоб Україна відірвалася від проклятої, рабської Росії" - звернення Новодворської до терористів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути