четвер, 02 червня 2016 16:06

НАБУ перевірить хабарі Ющенка за однієї умови

НАБУ перевірить хабарі Ющенка за однієї умови
zn.ua

Антикорупційний комітет перевірить, чи отримував екс-президент Віктор Ющенко хабар від свого наступника Віктора Януковича. Факти щодо цього злочину може надати голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль.

Про це йдеться у заяві НАБУ.

"Національне антикорупційне бюро готове взяти в роботу заяву Геннадія Москаля щодо можливого незаконного збагачення вищих посадових осіб держави у зв'язку з передачею влади В.Януковичу. Якщо голова Закарпатської ОДА повідомить конкретні факти та обставини, які можуть бути перевірені детективами НАБУ. У своїй публічній заяві, оприлюдненій на персональному сайті у вівторок, 31 травня, він не вказав на конкретні факти або обставини за яких могло статися вказане ним кримінальне правопорушення", - повідомляють у відомстві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Один із лідерів партії Ющенка заперечує причетність до чорної каси

Нагадаємо, 31 травня Геннадій Москаль заявив, що екс-президент Віктор Ющенко і голови його секретаріату Віктор Балога і Віра Ульянченко отримали майже мільярд доларів за передачу влади Януковичу.

Зараз ви читаєте новину «НАБУ перевірить хабарі Ющенка за однієї умови». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути