пʼятниця, 24 серпня 2012 14:30

На виступ Януковича зігнали 40 автобусів з людьми

На виступ Януковича зігнали 40 автобусів з людьми
Фото: ipress.ua

У палаці "Україна" у Києві завершилися урочистості, присвячені до Дня Незалежності України. Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Навколо палацу "Україна" перед заходами були зачищені всі рекламні білборди. Залишилися тільки плакати з вітаннями президента з сьогоднішнім святом.

Сходи на площу біля будівлі були заблоковані міліцією. Пускали тільки за запрошеннями. Неподалік від палацу "України" також чатували вісім мікроавтобусів з правоохоронцями.

Запрошених на захід почали звозити близько 9-ї години ранку, хоча сам захід починався близько 11:30. Людей звозили на великих автобусах з усіх регіонів України. Переважно це працівники державних структур. Також привезли курсантів військового училища. Загалом біля палацу "Україна" стояли близько 40 таких автобусів.

Першим з вітанням виступив президент Віктор Янукович. Він 40 хв говорив про здобутки чинної влади, деструктивні дії опозиції та майбутні парламентські вибори. Після його виступу розпочався концерт народних колективів з різних регіонів України.

Завершила виступи співачка Таїсія Повалій, яка є другим номером у списку Партії регіонів.

Також під час урочистих заходів президент роздав нагороди Героя України. Після завершення заходу усіх гостей одразу почали запрошувати до автобусів та вивозити з Києва.

Зараз ви читаєте новину «На виступ Януковича зігнали 40 автобусів з людьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

36

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути