вівторок, 28 травня 2013 12:03

На Вінниччині три пенсіонерки стали жертвами "подарунків від президента"

На Вінниччині три пенсіонерки стали жертвами "подарунків від президента"
Фото: molbuk.ua

У Тростянці на Вінниччині пенсіонерам розносять "подарунки від Президента": набір ножів, сковорідку та праску. Кажуть, що його собівартість 1400 гривень. Але для пенсіонерів безкоштовно, тільки треба заплатити податок - 400 гривень. Четверту пенсіонерку, якій принесли подарунок, ошукати не вдалося.

"Зайшла дівчина на подвір'я, попросилася в туалет, а тоді вийшла і каже, що подарунок від президента принесла, привітала, руку потиснула, - розповідає Галина Артеменко, 78 років. - У мене таких грошей не було, тому побігла до сусідки позичати".

Тим часом дівчина спілкувалася із сином Галини Михайлівни.

"Я запросив її посидіти на лавці біля хати, а вона каже, ведіть мене в хату, де гостей приймаєте, - розповідає Володимир Артеменко, 51 рік. - Така приємна дівчина, чорнявенька, на вигляд років 19-20, в джинсах з блискітками, кофточка простенька, в руках пакет. А як звати - не пам'ятаю, ніби туман в очі пустила. Поки сиділи, дівчина розказала, що в універмазі відкривають відділ 10 червня, то там всім пенсіонерам буде знижка".

Подарунок Галина Михайлівна так і не викупила, бо пішла позичати гроші в уже ошуканої жінки, Віри Майданик.

"Та я тобі всі коси повириваю, як же не соромно старим людям ось таке продавати, - Віра Федорівна, 75 років, прибігла, як почула що шарлатанка знову на вулиці. Ледь не плаче, кричить до дівчини. - Я ж тобі 450 гривень віддала, так тяжко роблю, щоб їх мати. А ти мені Китай з Одеси. Моя донька в суді працює, але не може найти цих шарлатанів".

Дівчина швиденько забрала пакет і втекла, пенсіонерки затримати її не встигли.

Третя жертва "президентського подарунку" - пенсіонерка Марія Дяченко, 75 років. Колись працювала завідувачкою дитячого садочку.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині три пенсіонерки стали жертвами "подарунків від президента"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути