вівторок, 10 липня 2012 21:12

Спецтема: Боротьба за "мову"

На святкуванні дня народження Януковича на його бюст упав вінок
6

Фото: Фото: Олександр Заклецький

Учора, 9 липня, біля Українського дому на Європейській площі, де триває акція  протесту за збереження за українською мовою статусу єдиної державної, влаштували святкування дня народження президента Віктора Януковича.

Біля сходів поставили його бюст, а поруч - траурний вінок. Згодом від вітру він упав на бюст.

"Весело святкували, сам президент від свого дня народження, напевно, не отримав такого задоволення, як ми. Вірші читали, співали. Настрій був чудовий, люди вчаться забутим вмінням збиратися, не спати вночі, а потім іти на роботу. Це хороше тренування, бо ніхто не знає, що у нас не проста осінь попереду, треба відновлювати спортивну форму, - говорять письменники та видавці брати Капранови. - Влада намагатиметься таки протягти цей закон, бо це чи не єдиний їхній козир, не рахуючи "покращання". Таким чином намагатимуться мобілізувати власний електорат. Якщо хтось таки не додумається, що парламент не може працювати, коли 70 спритних мавп по п'ять карток використовують".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Похороном святкували день народження Януковича в Черкасах

На стінах Українського дому розклеїли привітання президента з нецензурною лексикою.

"Це свідчить про те, що ми вільні люди і в нас немає самодержавної хвороби, як у наших сусідів. Те, що можна зробити зі звичайною людиною, можна зробити і з президентом. Як падав вінок, не бачили. Бачили вже тільки вінок, який накрив бюст, не звернули увагу на нього. Тільки потім дізналися, що там і бюст був", - додали Капранови.

Зараз ви читаєте новину «На святкуванні дня народження Януковича на його бюст упав вінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

224

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути