четвер, 12 січня 2012 18:38

На Рівненщині білборд з Януковичем закидали яйцями

У ніч на четвер, 12 січня, в райцентрі Костопіль на Рівненщині невідомі закидали білбор із зображенням Януковича яйцями та фарбою. Про це сьогодні повідомили в Рівненській міській молодіжній організації "Фундації регіональних ініціатив".

"Мені зателефонував знайомий з Костополя й розповів, що бачив понівечений білборд. Кидали не тільки фарбу, а й з добрий десяток яєць. За його словами, ввечері напередодні зображення не було пошкоджене, - каже Олексій Сидорець, голова правління міської організації "Фундації регіональних ініціатив". - Дивує в цій події тільки те, що коли правоохоронні органи порушують права людини, то жодного міліціонера не карають. А коли громадяни таким чином висловлюють свою думку, проти них починають порушувати кримінальні справи".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Герман розповіла, на які білборди Януковича не піднялась би рука хуліганів

Олексій Сидорець каже, що пошкодили білборд на вул. Артилерійській біля місцевого стадіону "Колос".

Нагадаємо, раніше в пресі йшлося про забруднення синьою фарбою рекламного щита із поздоровленням президента Віктора Януковича з роком Євро-2012 біля дороги на в'їзді в с. Здовбиця Здолбунівського району з боку Острога. В обласній міліції спростовують цей факт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Львові націоналісти закидали фарбою білборд з Януковичем

"На місце у Здовбицю виїжджав заступник начальника обласної міліції Геннадій Юрчук. Факт пошкодження щита із зображенням президента не підтвердився. Білборд там стоїть цілий без забруднень. Щодо випадку в Костополі, то в райвідділі проводять перевірку достовірності цієї інформації", - зазначила Катерина Попенко із сектора зв'язків з громадськістю обласної міліції.

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині білборд з Януковичем закидали яйцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

65

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути