вівторок, 27 листопада 2012 18:24

На Прикарпатті відкликатимуть депутатів-прогульників

На Прикарпатті відкликатимуть депутатів-прогульників
Голова Івано-Франківської облради Василь Скрипничук Фото: gazeta.ua

В Івано-Франківській обласній раді "воюватимуть" з депутатами-прогульниками. Про такі наміри сьогодні під час прес-конференції повідомив новообраний голова облради Василь Скрипничук.

За словами Скрипничука, обласна рада бореться з депутатами-прогульниками, публікуючи їх прізвища в газеті, на стенді ради. Також у звіті попереднього голови облради Олександра Сича було вказано, хто скільки пленарних засідань та засідань комісій пропустив.

"Відповідно до Закону України "Про статус депутатів місцевих рад" підставою для відкликання може бути пропуск депутатом більше половини пленарних засідань, або засідань комісій, або і тих, й інших. Таким чином, це є обов'язок депутата відвідувати пленарні засідання та засідання комісії. А якщо він його не виконує, то можна ставити питання про відкликання депутата", - наголосив Скрипничук.

Підсумовуючи сказане, голова облради пообіцяв з метою профілактики та у виховних цілях один раз так зробити і висловив сподівання, що це матиме благотворний вплив на депутатський корпус всієї області.

Зараз ви читаєте новину «На Прикарпатті відкликатимуть депутатів-прогульників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути