неділя, 25 травня 2014 15:56

На Полтавщині людей агітували голосувати за Тігіпка

На Полтавщині людей агітували голосувати за Тігіпка

За кілька днів до дострокових президентських виборів представники колишньої влади, які досі обіймають керівні посади в Полтавській області, агітували підлеглих голосувати за Сергія Тігіпка.

Про це "Gazeta.ua" розповів Анатолій Ханко, керівник виборчого штабу кандидата в президенти Олега Тягнибока.

"До мене дзвонили люди з кількох районів Полтавської області й говорили, що їхні керівники агітували підлеглих підтримати на президентських виборах кандидатуру Сергія Тігіпка. Натякаючи, що колишня влада ще повернеться й буде основною в Україні, - розповів Анатолій Ханко. - Більше суттєвих порушень та подібних прямих агітацій на Полтавщині ми не спостерігали. Виборчий процес проходить спокійно".

За словами Анатолія Ханка найвища явка виборців на дільниці спостерігається в сільській місцевості.

"До 12-ї години в районах області проголосувало близько 40 відсотків виборців, тоді як у Полтаві цей показник майже на 10 відсотків менший. Слід відзначити, що за порядком на сільських виборчих дільницях слідкують місцеві жителі, переважно молодь. Роблять це вони без будь-яких зобов'язань, за власним бажанням".

Також Анатолій Ханко відзначив, що в місті та сільській місцевості лишилося багато агітаційної продукції, яку комунальники не встигли прибрати в повному обсязі.

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині людей агітували голосувати за Тігіпка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути