четвер, 18 серпня 2011 11:42

На похоронах Джарти Януковичу підказали рухатись у тому ж напрямку

На похоронах Джарти Януковичу підказали рухатись у тому ж напрямку

У Донецьку на Київському проспекті затримано четверо активістів громадської організації "Спілка ошуканих вкладників".

Про це кореспонденту Gazeta.ua повідомив голова Спілки Дмитро Верзілов.

Літні жінки з чорними хусточками збиралися зустрічати з плакатом: "Туди вам і дорога!" кортеж президента Віктора Януковича, якого зараз чекають у Театрі юного глядача, де проходить прощання з главою Ради міністрів Криму Василем Джарти.

"Люди просто вказували їм напрямок на Макіївку, - пояснив Верзілов. - До них підійшли міліціонери і пояснили, що їх необхідно затримати до з'ясування особи".

За його словами, всі учасники акції мали при собі посвідчення особи, але їх перепровадили до автобусу і відвезли до Київського райвідділення міліції Донецька.

У Театрі юного глядача журналістам заборонили наближатися до труни із тілом Джарти і обмежили відвідини театру 30 хвилинами. Серед тих, хто прощаються із померлим, були помічені міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов і голова Севастопольської міськдержадміністрації Володимир Яцуба.

В обласній держадміністрації повідомили, що на відспівуванні у Свято-Георгіївському соборі Макіївки будуть присутні близькі покійного.

У цей час повністю перекрито рух в центрі Макіївки, пересуватися можна тільки пішки. У цьому ж районі міста стоять сотні дорогих машин зі спецномерами.


Зараз ви читаєте новину «На похоронах Джарти Януковичу підказали рухатись у тому ж напрямку ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

55

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути