пʼятниця, 20 травня 2016 02:45

На переговори в Мінськ повинні їхати люди з Кабміну - Безсмертний

На переговори в Мінськ повинні їхати люди з Кабміну - Безсмертний
Фото: socportal.info

У Мінську має працювати не кілька подрупп, а тільки одна, яка б займалася всім комплексом питань. Про це Радіо Свобода розповів екс-представник України на переговорах в Мінську Роман Безсмертний.

"З моєї точки зору, мінський процес повинен бути зведений, якщо він ще має право на життя, в одну групу, яка розглядатиме весь комплекс питань. Уже сьогодні виникає нездорова дискусія між групами: а нехай це питання розглядає та група або та", - сказав він.

Також, на думку Безсмертного на переговори в Мінську від України повинні їздити офіційні особи, які в Кабміні відповідають за питання Донбасу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибори загострять Конфлікт на Донбасі - Безсмертний

"Сподіваюся, міністри, віце-прем'єр-міністри, які вже мають повноваження опікуватися Донбасом, візьмуть участь в цьому процесі. Це відповідальність, це реальний вплив на ситуацію", - підкреслив Безсмертний.

Нагадаємо, на початку травня Безсмертний вийшов із Мінських переговорів. Раніше він представляв Україну в тристоронній контактній групі з урегулювання конфлікту на Донбасі.

"Політична підгрупа працює всупереч Мінським угодам. Адже від початку всі домовилися — вона почне діяти лише після розв'язання безпекового компоненту. А на практиці перші пункти "Мінська" не виконані", - пояснив своє рішення він.

Зараз ви читаєте новину «На переговори в Мінськ повинні їхати люди з Кабміну - Безсмертний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути