середа, 31 жовтня 2012 20:18

На ОВК 223 платять за мордобій - "свободівець"

На ОВК 223 платять за мордобій - "свободівець"
Андрій Мохник Фото: obozrevatel.com

Сльозогінний газ закидували одночасно на двох київських ОВК 223 та 225. Про це розповів "свободівець" Юрій Мірошниченко.

"Міліція взагалі у цей процес не втручається. Їм вигідно, щоб були провокації", - наголосив він.

Водночас, інший "свободівець" Андрій Мохник вийшов до людей, які стоять під будівлею ОВК, та закликав їх не здаватися і до останнього захищати справжнього депутата волевиявлення.

"Я думаю, що ми маємо більше витривалості, тому що це робиться щиро, за ідею. Це робиться, тому що ми вважаємо, що саме так має бути. Не тому що як ці люди, яким заплатили", - показав Мохник на десяток молодиків, які стоять недалеко біля дільниці.

"Причому, я так розумію, що їм за мордобій теж платять. Три удари в морду — 5 грн. Тільки у мене така підозра, що ми їм допомагаємо це робити", - додав він.

"Свободівець" також розповів, що на цей момент у 225 ОВК, де балотується однопартієць Андрій Іллєнко та Галина Герега, така сама ситуація.

"Очевидно, що Герега вже програла, тому щодо цього можна у повній мірі зняти напругу, яка є. Я переконаний, ми переможемо", - наголосив він.

У свою чергу, довірена особа Віктора Пилипишина чітко не змогла відповісти, чи ці молодики — це їхні люди. Однак, натякнув на те, що провокації насправді вчиняють прихильники "Свободи".

Наразі засідання комісії 223 округу не працює, хоча офіційно перерву вони не оголошували.

Зараз ви читаєте новину «На ОВК 223 платять за мордобій - "свободівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

43

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути