неділя, 23 вересня 2012 13:59

На окрузі Пилипишина провели жеребкування складу ДВК: "не пощастило" опозиції

На окрузі Пилипишина провели жеребкування складу ДВК: "не пощастило" опозиції
У результаті "чесного" жеребкування кількість представників від опозиційних сил на виборчокмах буде мінімальною. Фото: poltava.pl.ua

У виборчому окрузі №223 (Шевченківський район міста Києва) жеребкування щодо включення представників політичних партій до складу дільничних виборчих комісій відбулося не прозоро та зі значними порушеннями.

Про це повідомив Остап Мазур, довірена особа кандидата в народні депутати України "свободівця" Юрія Левченка.

21 вересня 2012 року голова окружної виборчої комісії №223 Максим Мосійчук, не повідомивши членів комісії та уповноважених осіб від опозиційних партій, провів жеребкування членів дільничних виборчих комісій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В окрузі "регіонала" Мельника членами ДВК стали виключно люди з його Податкової академії

Так, жеребкування розпочалося о 9:00, за наявності 14 членів комісії, які були повідомлені "під покровом ночі". Жеребкування щодо дільничних комісій не відбулося раніше з причин невипадкової відсутності кворуму.

Жеребкування 21 вересня проходило дивним чином, першими отримали змогу закрити своїми представниками дільничні виборчі комісії провладні та "технічні" партії, які матимуть більшість на кожній дільниці, і вже в останню чергу – опозиційні.

"Уже сьогодні відбуваються масштабні порушення виборчого законодавства, результатом жеребкування є мінімальна кількість представників у дільничних виборчих комісіях партій та кандидатів у народні депутати від опозиційних сил. Тому ми будемо контролювати роботу дільничних виборчих комісій, залучати спостерігачів та представників ЗМІ для недопущення подальших фальсифікацій", - зазначив Мазур.

Зараз ви читаєте новину «На окрузі Пилипишина провели жеребкування складу ДВК: "не пощастило" опозиції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути