пʼятниця, 02 жовтня 2015 09:40

На місце Кличка претендують 29 кандидатів

На місце Кличка претендують 29 кандидатів

Київська міська територіальна виборча комісія зареєструвала всього 29 кандидатів на посаду Київського міського голови, повідомляє Інтерфакс.  Всього подали документи 32 претендента, але 3 було відмовлено в реєстрації.

На засіданні в четвер були зареєстровані кандидатами екс-голова Київської міськадміністрації Володимир Макеєнко, висунутий партією "Наш край"; екс-прем'єр міністр України Юрій Єхануров - від партії "Відродження"; Тетяна Монтян - від партії "Спільна Дія"; Роман Михайлов - від партії "Сила Людей"; Дмитро Павличенко - від Української республіканської партії; Олексій Самохін - від партії "Авто-Майдан" і Геннадій Балашов - від партії "5.10".

Як відомо, 1 жовтня завершилася реєстрація кандидатів у депутати місцевих рад та на посаду сільських, селищних, міських голів.

Серед кандидатів у мери Києва - діючий Київський міський голова Віталій Кличко, екс-мер Олександр Омельченко, екс-заступник Дніпропетровської обласної державної адміністрації Геннадій Корбан, позафракційний народний депутат Борислав Береза, ресторатор Сергій Гусовський - від партії "Об'єднання" Самопоміч".

Зараз ви читаєте новину «На місце Кличка претендують 29 кандидатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути