Ексклюзиви
неділя, 01 грудня 2013 14:11

На Майдані Незалежності спалили "символ вірності з Митним союзом"
6

Фото: Фото: gazeta.ua

Радикально налаштовані молодики спалили на Майдані Незалежності "символ вірності з Митним союзом". Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Близько 10 чоловіків в касках, масках та з кийками спалили плакат "Ukrainian Russian tour" темно-синього кольору.

"Це був спалений символ Митного союзу. Україні з Росією потрібно дружити, але не за рахунок власного збитку. Ми підтримуємо лише європейський союз. Якщо Росія та Білорусь хоче доєднатися — нехай, ми будемо раді", - сказав учасник дійства, 24-річний Андрій Лозовой, член радикальної партії Олега Ляшка.

В коментарі Gazeta.ua чоловік розповів про незгоду з діями Президента Віктора Януковича. Водночас, він наголосив, що вчора вранці його побили беркутівці та намагалися облити йому обличчя кислотою. Але він вчасно прикрився рукою.

/media/video/529148/1_529148.MOV

"Хлопці, що ви тут таке робите?, - вигукнув чоловік із натовпу. - А що, не видно? Захищаємо свободу". "Та знаємо, що вона означає", - зауважив активіст у масці. У відповідь чує лише: "От і борзий пацаньонок".

Дехто з активістів наразі обурений діями опозиції, яка після ходи від пам'ятника Шевченка до Майдану Незалежності залишилась на площі та не пішла, як обіцяла до провладних структур.

Зараз ви читаєте новину «На Майдані Незалежності спалили "символ вірності з Митним союзом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

42

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути