Ексклюзиви
пʼятниця, 19 жовтня 2012 19:29

"На Хмельниччині важко передбачити, до якої політичної сили більше тяжіє регіон" - КВУ

"На Хмельниччині важко передбачити, до якої політичної сили більше тяжіє регіон" - КВУ
За словами Ануфрієва, кандидати-мажоритарники від влади на Хмельниччині не хочуть ідентифікувати себе з Партією регіонів. Фото: ye.ua

Змішана система голосування не дає чіткої відповіді, яка політична сила переможе в Хмельницькій області.

Про це в коментарі сказав Юрій Ануфрієв, 59 років, голова Хмельницького обласного осередку КВУ.

"На минулих виборах Хмельницька область у більшості проголосувала за партію "Батьківщина". Але сьогодні, коли депутати обираються за мажоритарною і пропорційною системою, передбачити, до якої політичної сили більше тяжіє регіон, важко", - зазначив політолог.

Він також додав, що потужні кандидати-мажоритарники, які часто користуються підтримкою Партії регіонів, на Хмельниччині не хочуть ідентифікувати себе із цією політичною силою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Івано-Франківщині помічають вплив російських політтехнологів на вибори

"Наприклад, у 192 окрузі безумовним лідером є пан Герега. Його готова була підтримати Партія регіонів, але він чомусь вирішив бути самовисуванцем. По цьому округу від "Регіонів" іде Галина П'ятак, яка зовсім не має шансів на перемогу. Така сама ситуація по 193 округу. Володимир Мельниченко очолює місцеву організацію Партії регіонів, але пішов на вибори як самовисуванець. По 190 окрузі працює Сергій Буряк, скоріше за все буде переможцем, також висувався сам, хоча міг іти від Партії регіонів. А від "Регіонів" іде вчителька місцевої гімназії Олена Герасименко, яка також не пройде", - спрогнозував Ануфрієв.

Нагадаємо, 15 жовтня був останній день, коли учасники парламентських виборів могли заявити про вихід із боротьби за місце в наступному складі Верховної Ради.

Зараз ви читаєте новину «"На Хмельниччині важко передбачити, до якої політичної сили більше тяжіє регіон" - КВУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути