Ексклюзиви
четвер, 10 жовтня 2013 14:22

На Черкащині вже третє місто залишилося без мера

На Черкащині вже третє місто залишилося без мера
Віктор Ніколенко. Фото: Gazeta.ua

Мер міста Канева Черкаської області Віктор Ніколенко оголосив свою заяву про відставку. Мотивував тим, що має проблеми зі здоров'ям.

Про це він заявив на позачерговій сесії міської ради, повідомляє кореспондент Gazeta.ua

"Рішення піти з посади я прийняв після того, як мені зробили другу операцію. Я два місяці був на лікарняному, не міг працювати. Коли йшов на зустріч із губернатором, рішення вже мав. Ми все обговорили, я по можливості буду допомагати у підготовці святкувань до 200-річчя Тараса Шевченка. Перед сесією приходили і депутати і представники громадських організацій, просили щоб залишився. Родина ж навпаки просила, щоб повернувся додому. Сьогодні сім'я влаштовує мені свято. Кажуть, що тато повернувся. Тепер зможу приймати участь у їхньому житті, на вихідних буду з ними, а не на роботі. Хто поширював чутки, що на мене тиснуть не знаю і не розумію кому це вигідно", - сказав Ніколенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мер Полтави вже завтра зранку може сидіти у в'язниці - Каплін

Із 45 присутніх депутатів "за" проголосували" 35, "проти" - 3, "утрималося" - 6. Обов'язки мера тимчасово виконуватиме секретар міської ради регіонал Олег Калніболовцький.

"Ми не могли проголосувати по-іншому, коли людина йде у відставку через стан здоров'я, - каже голова фракції "Батьківщина" у Канівській міській раді Сергій Ткаченко. - Кажуть, що він сам написав заяву і тиску не було. Сам він не коментує це і сказати чому пішов насправді не каже".

Це вже третє місто місто в області, яке залишилося без обраного міського голови. Першими стали Черкаси, де депутати оголосили імпічмент меру Сергію Одаричу, наступною Кам'янка - проти мера Володимира Тірона відкрили кримінальне провадження і він подав у відставку.

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині вже третє місто залишилося без мера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути