понеділок, 10 вересня 2012 13:41

На активістів "Відсічі" в Києві напав депутат - представник "Молодих регіонів"

Головним учасником нападу на активістів, які роздавали листівки проти ПР, виявився заступник голови Київської організації "Молоді регіони" Роман Карпов.

Його ідентифікував один з читачів "Української правди".

Карпов також є депутатом Солом'янської районної ради та заступником голови Солом'янської районної організації Партії регіонів.

 

На фото з сайту "Молодих регіонів" можна побачити, як він супроводжує народного депутата від Партії регіонів Максима Луцького, який відвідує ВАТ "Меридіан" і вручає подяки кращим працівникам.

 

Нині Максим Луцький балотується від Партії регіонів до Верховної Ради у Солом'янському районі Києва (виборчий округ № 222).

Як відомо, в неділю в Києві невідомі особи скоїли напад на активістів, які роздавали листівки із закликом не голосувати на виборах за Партію регіонів.

Нападники намагалися відібрати листівки та фотоапарат, яким активісти вели зйомку нападу, але на допомогу активістам прийшли перехожі.

Зараз ви читаєте новину «На активістів "Відсічі" в Києві напав депутат - представник "Молодих регіонів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути