четвер, 04 вересня 2014 10:59

Ми підемо на Порошенка, якщо він "ляже" під Путіна - боєць батальйону "Айдар"

Ми підемо на Порошенка, якщо він "ляже" під Путіна - боєць батальйону "Айдар"

Добровольчий батальйон "Айдар" погрожує президенту Петру Порошенко піти проти нього, якщо той зрадить український народ.

Про це журналістам під стінами Адміністрації президента заявив солдат батальйону Микола Лисенко, - повідомляє кореспондент Gazeta.ua

"Якщо Порошенко не прийме українську сторону і "ляже" під Путіна, ми станемо проти нього. Від Порошенка ми очікуємо менеджементу, а не зради. Якщо він стане проти українського народу, ми поїдемо проти нього. Таку заяву підтримує кожен військовий батальйону "Айдар". Те саме я чув і на Донбасі", - розповів він.

Солдат додав, що сьогодні батальйон взяв місто Щастя на Луганщині. "Вчора нас бомбили "Градами". На ранок прийшли люди і сказали, що у них в дворах є снаряди важкої артилерії. Це все роблять росіяни. Путін це вітає", - сказав Лисенко.

Нагадаємо, що батальйон "Айдар" є добровольчим збройним формуванням, офіційно підпорядкованим Міністерству оборони України, що діє на Луганщині у складі підрозділів АТО, виконуючи завдання із захисту територіальної цілісності України.

Батальйон складається з добровольців Закарпаття, Львівщини, Чернігівщини, Луганщини, Волині, Харківщини, Криму, Києва, Івано-Франківська та Донецька. До складу батальйону увійшло багато активістів Самооборони Майдану. Завданнями батальйону є патрулювання доріг Луганщини, операції з виводу цивільного населення з окупованих територій, розвідка, коректування вогню та інші окремі завдання, звільнення населених пунктів від бойовиків у взаємодії з підрозділами Збройних Сил України.

 

 

 

Зараз ви читаєте новину «Ми підемо на Порошенка, якщо він "ляже" під Путіна - боєць батальйону "Айдар"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути