неділя, 03 березня 2013 10:36

Ми готові вбивати за Україну - Коханівський

Ми готові вбивати за Україну - Коханівський

Якщо не станеться революції, то в України немає майбутнього. Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" сказав громадський активіст, член Конгресу українських націоналістів Микола Коханівський.

"Близько 30 моїх знайомих публічно заявляють, що готові вбивати за Україну покидьків і вмирати самі. Я готовий до тортур, репресій. Якщо вийде або-або, то хто нас помилує? Ніхто. Відповідно, і ми не мусимо нікого милувати", - заявив він.

За його словами, він так бачить перебіг революції:

"Якщо буде 100 тисяч людей на вулиці, то не треба вигадувати нічого. Із них точно тисяч зо п'ять — полізуть. Коли нема зброї, а є маси, треба захоплювати там, де широко. Спочатку — Верховну Раду. Складніше з Кабміном та Адміністрацією президента, бо там вузький провулок, можуть заблокувати. Після того утворюється революційний Провід — керівна ланка. Це 20-30 людей, які приймають рішення й керують революційним народом. Організовується Національна гвардія — з тих, хто штурмував. Закликають туди вступати, бо революція потребує захисту. Потім створюється Революційний трибунал.

Як було в Румунії? Місяць ловили тих, хто працював у Службі безпеки, ставили до стінки. Думаю, ми такого не робитимемо, але кількох покидьків та злочинців мусимо покарати. Або люструвати, щоб назавжди не мали права балотуватися та бути обраними. Доки революційна ситуація, не має бути адвокатів, міжнародної спільноти. Який Європейський чи Печерський суд засудить Ахметова? А Революційний трибунал не питатиме. Діятиме один закон — суспільної правди й помсти", - наголосив член КУНу.

Він вважає, що після революції необхідно провести демократичні вибори, обрати президента.

"Революція нічого не варта, якщо не здатна відібрати майно в олігархів. Наші — це колишня номенклатура, кримінал або ставленики Москви, які тут заробляють гроші для російської "гебні". Цілі галузі виробництва мусять повернутися в державу. Деякі олігархи повинні бути покарані. Дехто виїде або покається перед українською нацією. Для декого буде краще за реальні гроші купити те, що вкрали", - сказав Коханівський.

Повністю інтерв'ю читайте тут

Зараз ви читаєте новину «Ми готові вбивати за Україну - Коханівський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

866

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути