середа, 17 вересня 2014 13:33

Москві сподобались "донбаські закони" Порошенка

Москві сподобались "донбаські закони" Порошенка
unian.ua

У Росії підтримують прийняття Верховною Радою України закону про особливий статус деяких територій Донбасу.

Про це заявив спікер Держдуми Сергій Наришкін.

"Ми підтримуємо і вважаємо позитивними процеси, які зараз відбуваються, - що почався діалог, прийнятий вчора Верховною Ради України закону про особливий статус територій південного сходу України", - сказав Наришкін на зустрічі із спецпредставником уряду Франції з розвитку зв'язків з Росією Жан-П'єром Шевенманом .

Він також зазначив, що в Україні мають відбутися вибори до Верховної Ради.

"Ми, звичайно, дуже б хотіли, щоб народ України обрав легітимну демократичну, позбавлену радикально-націоналістичного нальоту законодавчу владу", - сказав Наришкін.

Разом з тим, за його словами, ступінь відкритості та демократичності майбутніх парламентських виборів в Україні знаходиться під сумнівом.

"Важко говорити про демократичність виборів в ситуації, коли суспільство розколоте, коли в країні найглибша політична криза і протистояння. Крім того, потрібно врахувати той факт, що близько мільйона громадян України змушені були покинути свої будинки на південному сході, щоб врятуватися від смерті" , - зазначив спікер Держдуми.

На його думку, в даний час не можна говорити про справедливу ​​політичну конкуренцію в Україні. "Фактично розгромлені дві фракції двох парламентських партій - партії комуністів і"Партії регіонів", - сказав Наришкін.

Зараз ви читаєте новину «Москві сподобались "донбаські закони" Порошенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути