четвер, 18 вересня 2014 03:34

Москаль запевняє, що уряд погодив його кандидатуру на посаду голови Луганської ОДА

Москаль запевняє, що уряд погодив його кандидатуру на посаду голови Луганської ОДА

Народний депутат Геннадій Москаль запевняє, що уряд погодив його кандидатуру на посаду голови Луганської обласної державної адміністрації. Політик зазначив, що тепер рішення має ухвалити президент Петро Порошенко.

"Кабінет міністрів України рекомендував президенту України мою кандидатуру. Проголосували одноголосно, навіть ті, кого я свого часу критикував за недоліки в роботі", - заявив він. Москаль зазначив, що усвідомлює, наскільки буде складно і відповідально очолювати облдержадміністрацію неспокійного регіону. "До Донецька і Луганська особлива увага. Сьогодні ці дві області знає весь світ", - сказав депутат.

"Складно буде, але це і велика відповідальність. Якщо надали таку довіру, її треба виправдовувати і робити все можливе, щоб не гинули люди. Кожне збережене життя – це саме основне", - наголосив він

Москаль зазначив, що виконувати функції облдержадміністрації, вирішувати питання забезпечення жителів Луганської області продуктами харчування, ліками, надання своєчасної медичної допомоги тощо можна лише в умовах миру.

"Тому я буду намагатися, буду робити все, що в моїх силах, щоб встановився мир, щоб люди не страждали від цих жахів. На календарі 2014 рік, ми підписали асоціацію, ми йдемо в Європу, а тут – війна, смерть і руйнування, поранені й убиті. Треба швидше зупинити це безумство, припинити цю братовбивчу війну. Скласти зброю і приступити до мирного існування, до нормального людського життя", - підкреслив Москаль.

Зараз ви читаєте новину «Москаль запевняє, що уряд погодив його кандидатуру на посаду голови Луганської ОДА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути