четвер, 09 лютого 2012 10:10

Москаль про Саламатіна: "Людина невихована, хамовита"

Москаль про Саламатіна: "Людина невихована, хамовита"

Призначення міністром оборони Дмитра Саламатіна шкодить рейтингу Партії регіонів і особисто президента Віктора Януковича.

Таку думку в ефірі 5 каналу висловив народний депутат Генадій Москаль.

"Боже спаси Україну від таких призначень", - прокоментував він призначення Саламатіна головою Міністерства оборони.

"У нас вже були призначення при Ющенку, коли людину, яка не служила жодного дня в армії, призначали міністром оборони. У мене теж є сумнів, чи він взагалі служив у якомусь війську: чи радянському, чи російському, чи українському", -додав нардеп.

Москаль також прокоментував те, що Саламатін свого часу "відзначився" під час сутички у Верховній Раді, коли було побито кілька народних депутатів від опозиції.

"Ну людина невихована, хамовита. Що він там, дідівщину буде розводити в армії? Чи буде користуватися авторитетом? Ну він же побив Донія, побив багато народних депутатів, і після того так і не був покараних. Як можна з такою біографією ставити на такі високі державні посади, а потім ще питати, з якого це переляку падає рейтинг правлячої Партії регіонів?" - наголосив нардеп.

На зауваження, що до посади міністра оборони Саламатін очолював "Укроборонпром" і має певний досвід в оборонній галузі, Москаль сказав: "Це ("Укроборонпром") фінансовий гаманець Партії регіонів. І був фінансовим гаманцем до того. Це абсолютно структура закрита і знайти там правду неможливо".

"Після таких більш виважених призначень, як міністра внутрішніх справ, голови СБУ, це призначення дуже дивне і якраз дуже не йде на користь особистого рейтингу президента", - підсумував він.

Зараз ви читаєте новину «Москаль про Саламатіна: "Людина невихована, хамовита"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути