вівторок, 25 червня 2013 14:37

Молоду "регіоналку" Сисоєву у Черкаській філармонії замінить 33-річний професіонал

Сьогодні перший робочий день новообраного керівника Черкаської обласної філармонії 33-річного Юрія Федоряки. Раніше обов'язки директора філармонії виконувала 23-річна депутат від Партії регіонів Ольга Сисоєва. ЇЇ призначила обласна рада, проте після того, як міністр культури Леонід Новохатько розкритикував її кандидатуру, оголосили новий конкурс. Кандидатуру Сисоєвої не розглядали через невідповідність умовам конкурсу.

6 червня відбулося засідання конкурсної комісії, за підсумками якого й було обрано нового керівника закладу. За нього віддали голоси 65 депутатів із 80 присутніх. До призначення, Юрій Федоряка працював керівником будинку культури в місті Золотоноша.

Напередодні голосування 43 працівники філармонії надіслали лист до обласної держадміністрації із проханням зберегти посаду за керівницею. Під листом підписалися прибиральниці, чергові, електрики, касир, бухгалтери, водії та двірники. Також - артисти хору "Росава". Ситуацію із призначенням Юрія Федоряки та свої подальші плани на майбутнє Ольга Сисоєва не коментує, відмовляється спілкуватися зі ЗМІ.

"Мене представив колективу заступник голови обласної ради, Василь Петрович Касян, - коментує Юрій Федоряка. - Все пройшло врівноважено і спокійно. Сподіваюсь, що все складеться добре, я людина спокійна, буду прислухатись до кожного працівника, керівника. Я трохи читав про листи на підтримку минулої керівниці в інтернеті. Думаю, я не маю в це вникати. Що було, то було. Але люди прийняли мене добре, я не побачив невдоволення моїм призначенням ані в очах, ані в міміці. Всі аплодували і підтримували. Всі вони професіонали своєї справи, а я ціню професіоналізм".

"Роботу Сисоєвої не аналізував, тому що буквально півтори години знаходжусь на робочому місці. Думаю, що в те, що вона робила, не дуже варто вникати. Я буду починати роботу з чистого листка. Не буду обвинувачувати когось, а просто братись до роботи. Будемо об'єднуватись в єдину команду і працювати по-новому. Це буде правильніше і чесно".

 

Зараз ви читаєте новину «Молоду "регіоналку" Сисоєву у Черкаській філармонії замінить 33-річний професіонал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути