четвер, 22 серпня 2013 15:13

Молодіжки опозиційних партій об'єдналися в одну організацію

Молодіжки опозиційних партій об'єдналися в одну організацію
Фото: www.wz.lviv.ua

Молодіжні опозиційні організації об'єднується у спільну організаційну структуру на базі Всеукраїнської молодіжної громадської організації "Батьківщина Молода".

Чотири громадські організації - "Батьківщина Молода", Молодий народний Рух, Молодіжне крило "Фронту змін" та Молодіжне крило ПРП - підписали меморандум про об'єднання та спільні дії, повідомляє прес-служба "Батьківщини".

Про це заявили сьогодні на прес-конференції голови організацій – Іван Крулько, Сергій Воронов, Юрій Юзич та Ярослав Кучер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні панує донецький фашизм - нардеп від "Батьківщини"

"Ми вирішили об'єднатися, оскільки у нас нема жодних організаційних проблем, які б могли перешкодити нашому об'єднанню, і я думаю, що в найближчому часі ми проведемо об'єднавчий з'їзд, на якому вирішимо ті організаційні питання, які допоможуть нам стати єдиною організацією", - сказав Крулько.

За його словами, молоді опозиціонери у Каневі обговорили основні напрямки своєї діяльності до 2015 року. Молодь планує створювати організаційні структури у кожному вузі, які гуртуватимуть патріотичних молодих людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія оголосила Україні холодну війну - Луценко

Молоді опозиціонери найближчим часом обіцяють "усіма доступними методами домагатися звільнення лідера української опозиції", "боронити незалежність України та її національну ідентичність".

Крім того, молодіжна організація має намір докласти усіх зусиль для реалізації курсу на європейську інтеграцію.

Зараз ви читаєте новину «Молодіжки опозиційних партій об'єдналися в одну організацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути