субота, 11 серпня 2012 04:13

Між журналісткою і регіоналкою спалахнув скандал через пікантне фото в нижній білизні

На журналістку Марину Фролову почали чинити тиск після того, як вона виклала у своєму блозі фотографію депутата міськради Дніпропетровська (фракція Партії регіонів) Світлани Єпіфанцевої, де остання зображена у спідній білизні.

 

"Мені погрожують і вимагають 1110 доларів. Депутат від Партії регіонів! Я скопіювала фото одного депутата з її Facebook і повісила у себе в іншому блозі в ЖЖ. Потім видалила. І навіть попросила пробачення у депутата Дніпропетровської міськради, бо вона дуже нервово поставилася до факту. Тепер мені дзвонить її прес-секретар і вимагає сплатити моральний збиток. Інакше мною займуться відповідні органи. Мотивація - не можна писати погано про представників Партії регіонів", - розповіла Фролова.

Вона також опублікувала аудіозапис телефонної розмови з Єпіфанцевою.

Під час розмови Фролова запропонувала залагодити інцидент, однак депутат продовжувала наполягати на виплаті грошей, посилаючись на те, що такі умови їй "висунули засновники Google".

Світлана Єпіфанцева є депутатом Дніпропетровської міськради від Партії регіонів. На сайті міськради повідомляється, що вона також представляє Фонд підтримки і розвитку Кіровського району Відродження.

Зараз ви читаєте новину «Між журналісткою і регіоналкою спалахнув скандал через пікантне фото в нижній білизні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

38

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути