середа, 04 грудня 2013 22:02

Між українськими опозиціонерами так мало взаємодовіри - Пет Кокс

Між українськими опозиціонерами так мало взаємодовіри - Пет Кокс
Фото: file.liga.net
Пет Кокс, представник місії Європарламенту з моніторингу виконання Україною умов щодо підписання угоди про асоціацію з Євросоюзом поділився з Gazeta.ua своїми враженнями стосовно української опозиції. "Українська опозиція, як і в будь-якій іншій країні погано ладить з урядом, - сказав Кокс. - Але з того, що я помітив, у ваших лідерів опозиції абсолютно відсутня взаємодовіра".
Враженнями про українських опозиціонерів Кокс поділився на саміті "ЄС — Східне партнерство", який проходив у Вільнюсі 28-29 листопада. Три основні опозиціонери на заходах саміту поводилися так, ніби просто знайомі один з одним. Кожен мав свою програму. Лише в п'ятницю після саміту зробили спільну заяву про необхідність змінити владу в Україні. Ще на початку листопада Кличко оголосив, що йде на президентські вибори.
Однак на конференції "Громадянське суспільство", яка проходила в рамках Вільнюського саміту, Яценюк на запитання журналістів про єдиного кандидата від опозиції на виборах президента 2015 року відповів, що проводитимуть праймериз між трьома лідерами.

Репортаж з подій саміту у Вільнюсі читайте тут.

Зараз ви читаєте новину «Між українськими опозиціонерами так мало взаємодовіри - Пет Кокс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

60

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути