субота, 28 березня 2015 22:52

Мітинг у Дніпропетровську: Коломойському вручили орден за любов до України
3

У Дніпропетровську на мітингу "Дніпро за Україну" колишній перший заступник голови ОДА Святослав Олійник заявив, що група Коломойського буде допомагати новій команді області у зміцненні та захисті регіону.

"Щоб ви не турбувалися, якийсь час я залишаюся в держадміністрації, щоб допомогти новій команді в продовженні оборони та захисту області", - заявив він, пише "Українська правда".

У свою чергу екс-заступник голови ОДА Геннадій Корбан заявив, що "їхня команда нікуди не йде".

"Ми залишаємося з вами, ми будемо здійснювати громадський контроль і будувати Україну майбутнього", - наголосив Корбан.

Під час мітингу-концерту єпископ Дніпропетровський і Павлоградський Симеон (УПЦ КП) повідомив про те, що нагородив екс-главу ОДА Ігоря Коломойського орденом за любов до України.

Перед присутніми на мітингу також виступили волонтери, представники батальйонів "Айдар" і "Кривбас", нардеп Андрій Шипко, політик Анатолій Гриценко. На прямому включенні з Києва до учасників мітингу звернувся лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко.

Участь у мітингу взяли кілька тисяч осіб. Присутні тримали прапори України, повітряні кулі блакитного і жовтого кольорів, прапори із зображенням герба України і скандували "За єдину Україну!", "Слава Україні!".

Зараз ви читаєте новину «Мітинг у Дніпропетровську: Коломойському вручили орден за любов до України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути