середа, 23 жовтня 2013 19:46

Мірошниченко: Марков — уже використаний матеріал, навряд чи комусь потрібний

Мірошниченко: Марков — уже використаний матеріал, навряд чи комусь потрібний
Ігор Мірошниченко Фото: facebook.com

Нардеп-"свободівець" Ігор Мірошниченко вважає, що Росія не буде захищати лідера партії "Родіна" Ігора Маркова. Про це він розповів у коментарі кореспонденту Gazeta.ua.

"Влада використовує Маркова зі своїх міркувань. Дивно, чому влада "штовхала" цих людей у Верховну Раду і розраховувала на їх голоси. Було цілком зрозуміло, що "Родіна" веде антинародну діяльність. Більше того, він - бандит з кримінальним прізвищем Марадонна. Тому замість місця в парламенті отримав місце, де має сидіти. Не виключено, що Янукович дає сигнал Росії, що він є незалежним президентом і політика Кремля, яку представляв Марков, сьогодні не має впливу на рішення Януковича", - розповів Мірошниченко.

Нардеп заявив, що Марков має отримати, "як мінімум десять років ув'язнення".

"Не думаю, що Москва буде захищати зрадників. Їх ніде не люблять. Наврядчи Марков потрібен комусь ще, ніж своїм найближчим друзям і оточенню. Він уже використаний матеріал", - зазначив він.

Мірошниченко разом з колегами по партії надіслав до прокуратури і Міністерства внутрішніх справ депутатське звернення, у якому нардепи вимагають притягнути до відповідальності посадовців, які затягували і покривали цю справу.

"Крім того, міліція та прокуратура має перевірити причетність Маркова до вбивства у 2009-му році громадського активіста Максима Чайки. Цей молодий хлопець викривав злочини угруповань, які мали відношення до партії "Родіна", - розповів "свободівець".

Сьогодні стало відомо, що Ігора Маркова арештували до 20 грудня. Міліція його затримала 22 жовтня з підозрою у вчиненні хуліганських дій в 2007 році. Мова йде про події 2007 року, коли біля Одеської обласної адміністрації проходили пікети проти встановлення в місті пам'ятника Катерині ІІ. Маркова підозрюють в організації побиття учасників цієї акції, а також безпосередньо в самому побитті пікетувальників.

Зараз ви читаєте новину «Мірошниченко: Марков — уже використаний матеріал, навряд чи комусь потрібний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

125

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути