Ексклюзиви
середа, 17 грудня 2014 14:02

Мінська зустріч може відбутися у неділю - Порошенко

Мінська зустріч може відбутися у неділю - Порошенко
Фото: telegraf.com.ua

Наступне засідання тристоронньої контактної групи з врегулювання ситуації в Україні в може пройти в Мінську в неділю, 21 грудня.

Про це заявив президент України Петро Порошенко на прес-конференції за підсумками переговорів з президентом Польщі Броніславом Коморовським у Варшаві в середу.

"Є надія, що в неділю в Мінську відбудеться засідання тристоронньої контактної групи", - сказав він.

Президент України нагадав, що у вівторок відбулася телефонна розмова в "нормандському форматі", в ході якого обговорювалася ситуація на сході України.

"Ключове питання, яке піднімалося, - це виконання підписаного мінського протоколу та мінського меморандуму", - сказав Порошенко.

Зокрема, за його словами, мова йшла про звільнення заручників, у тому числі української льотчиці, народного депутата Надії Савченко.

"Досягнута домовленість, що до кінця поточного року буде вжито всіх зусиль для звільнення всіх заручників. Досягнуто домовленості про те, що в четвер-п'ятницю пройде відеоконференція у форматі тристоронньої контактної групи (для підготовки засідання в Мінську - ред.)", - додав він.

 

Зараз ви читаєте новину «Мінська зустріч може відбутися у неділю - Порошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути