субота, 11 жовтня 2014 20:20

Міноборони продавало на металобрухт БТРи за 1 мільйон

Міноборони продавало на металобрухт БТРи за 1 мільйон
Фото: uapress.info

Міноборони продавало на металобрухт корпус БТР-ів, на виготовлення якого зараз необхідно 1 мільйон 200 тисяч гривень. Про це сказав прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк на Миколаївському бронетанковому заводі в суботу, 11 жовтня, повідомляє Урядовий портал.

Оглядаючи старі машини БТР на подвір'ї заводу,  Яценюк зазначив, що такі машини раніше Міністерство оборони продавало на металобрухт за 10 тисяч гривень.

"Ще навіть декілька місяців тому сюди на завод поступали доручення продавати ці БТРи на металобрухт", - сказаав прем'єр.

Для того, аби виготовити такий корпус зараз необхідно 1 мільйон 200 тисяч гривень.

Глава уряду повідомив, що зараз зі складів на підприємства стягується техніка і модернізується - ставиться новий двигун, нове внутрішнє обладнання, в тому числі і нова зброя: "Фактично залишається тільки корпус".

"Це в середньому в чотири рази дешевше, ніж якби ми купували новий БТР. Так що це є також реальна боротьба з корупцією, адже за 10 тисяч гривень продавали те, що сьогодні коштує 1 мільйон 200 тисяч".

Зараз ви читаєте новину «Міноборони продавало на металобрухт БТРи за 1 мільйон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути