середа, 03 квітня 2013 11:37

Міліція порушила кримінальну справу за обкидання снігом "регіоналки"

Міліція порушила кримінальну справу за обкидання снігом "регіоналки"
За висновками медиків, Горіна отримала "закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку". Марина Ставнійчук (на фото) ще й почула на свою адресу лайку. Фото: Скріншот із відео

Столична міліція відкрила кримінальне провадження за фактом хуліганських дій у відношенні народного депутата від Партії регіонів Ірини Горіної.

Як повідомляє відділ зв'язків із громадськістю ГУ МВС у Києві, Горіна звернулася до міліції 2 квітня о 21:20 із заявою про хуліганські дії невідомих осіб із числа учасників політичної акції, яка проходила у вівторок під Верховною Радою.

Депутат повідомила, що на вулиці Шовковичній, 4, її наздогнала група громадян у кількості близько 50 осіб із плакатами кількох опозиційних сил.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Смерть регіоналам!" — Як опозиція лютувала заради Києва під Верховною Радою

"Агресивно налаштовані громадяни безпричинно почали її ображати нецензурною лайкою, погрожувати фізичною розправою та кидати в неї грудки снігу і льоду. Внаслідок цих хуліганських дій народна депутатка отримала тілесні ушкодження", - сказано у повідомленні.

За попереднім висновком медиків, які обстежували жінку в умовах стаціонару однієї зі столичних лікарень, Горіна отримала "закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку".

Слідчий відділ Печерського РУ ГУ МВС у Києві вніс відомості за вказаним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 296 КК України "Хуліганство". Проводиться досудове розслідування.

Зараз ви читаєте новину «Міліція порушила кримінальну справу за обкидання снігом "регіоналки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

239

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути