середа, 19 грудня 2012 11:33

Міліція давно стала озброєним загоном Партії регіонів - Москаль

Міліція давно стала озброєним загоном Партії регіонів - Москаль
Геннадій Москаль про Могильова: "З такими недолугими людьми нехай розбирається влада". Фото: ua.golos.ua

Міліція в Україні давно стала озброєним загоном влади і зокрема Партії регіонів.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат від "Батьківщини" Геннадій Москаль.

Зазначимо, що глава Ради міністрів АРК Анатолій Могильов раніше заявив, що міліція захищає інтереси громадян України та правлячої партії.

На думку Москаля, таким чином премєр Криму ненароком розкрив справжню роль міліції сьогодні у державі.

"Він (Могильов) збрехав на половину. Інтереси громадян міліція не захищає. А те, що вона захищає інтереси правлячої партії я говорив неодноразово. Міліція сьогодні є озброєним загоном Партії регіонів", - підкреслив політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Могильов відверто сказав: міліція захищає інтереси Партії регіонів

Коментуючи те, чи мав право голова Ради міністрів Криму так висловлюватися, Москаль запевнив, що з такими "недолугими" людьми має розбиратися владна верхівка.

"Нормальна людина таке може говорити? Жодна ідеологія в Україні не може бути панівною. Це написано в Конституції України. А по-друге, в законі про міліцію написано про повну деполітизацію органів міліції. В обов'язках міліції в законі про міліцію не написано про те, що вона має захищати правлячу партію. А що, інших тоді бити дубинками?", - обурився він.

Москаль додав: "Це просто є свідченням про те, що це недолуга людина і хай розбирається з такими вище керівництво держави".

Нардеп також підкреслив, що Могильов насправді розповів те, що є дійсно є в країні. "Цю ситуацію вже змінити не можна. Всі правоохоронні органи Партією регіонів привласнені", - підкреслив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МВС перед виборами накупило бронежилетів на 16 мільйонів

Зазначимо, що вітаючи правоохоронців, глава кримського уряду Анатолій Могильов, який сам є генералом міліції і екс-міністром внутрішніх справ, заявив, що співробітники органів внутрішніх справ служать партії влади. "Міліція виконує дуже важливу і складну функцію в країні. Вона підтримує порядок, захищає інтереси громадян, держави, інтереси тієї політичної сили, яка перебуває при владі. Бо влада забезпечує стабільність і нормальне життя в країні", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Міліція давно стала озброєним загоном Партії регіонів - Москаль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути