неділя, 28 серпня 2011 14:50

Микола Мельниченко хоче постріляти в депутатів з балкона

Микола Мельниченко хоче постріляти в депутатів з балкона

Колишній охоронець Леоніда Кучми Микола Мельниченко хоче присадити всіх депутатів на наркотики.

"Я оце їду купувати 450 доз героїну. Хай депутати всієї Верховної ради обкуряться, нанюхаються, хай прочманіють, тільки тоді вони зможуть усвідомити свою нікчемність і написати заяви, що вони покидають свої пости, - розповів, сміючись, Мельниченко Gazeta.ua телефоном.

На запитання , яким чином він збирається це зробити, Мельниченко відповів, що стоятиме на балконі і з повітряної рушниці вистрілюватиме в кожного.

"Жарти жартами, а корупція в країні вже дістала. На наступному тижні мене оберуть почесним президентом міжнародної громадської організації по боротьбі із корупцією. А на початку вересня я поїду в числі 13 делегатів від України в Польщу на економічний форум, де виступатиму з доповіддю по питанню боротьби з корупцією", - відкрив він свої плани.

Раніше Gazeta.ua повідомляла, що Мельниченко вимагав відкрити кримінальну справу проти Ющенка за емісію гривні в 1999-му.

Кучма начебто вмовляв Ющенка піти на емісію грошей і випустити в обіг мільярд гривень, без яких, мовляв, Кучмі неможливо буде перемогти на виборах.

У свою чергу, тодішній голова НБУ був проти, оскільки це призведе до зростання інфляції, але Кучма його вмовив, пообіцявши посаду прем'єра. У підсумку Ющенко погодився й випустив в обіг 2 млрд грн.

Зараз ви читаєте новину «Микола Мельниченко хоче постріляти в депутатів з балкона ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути