вівторок, 21 січня 2014 14:25

"Ми виходимо за нашу країну, за нашу честь!": Ультрас Динамо підтримають протестувальників на Грушевського

"Ми виходимо за нашу країну, за нашу честь!": Ультрас Динамо підтримають протестувальників на Грушевського
Фото: advocatura.org.ua

Вболівальники Ультрас Динамо вирішили підтримати протест євромайданівців на вулиці Грушевського в Києві. Офіційне звернення вболівальників розміщене у групі ВКонтакте.

"Сьогодні вночі шістки чинної влади вивели на нічні вулиці Києва продажних козлів - "тітушок", метою яких було - бити людей, які підтримують спротив режиму "громадянина януковича", пошкоджувати їх автомобілі і завдавати шкоди місту. Про це відкрито заявляють взяті в полон мерзотники", - йдеться у зверненні вболівальників.

Також учасники групи закликали киян формувати загони самооборони на авто і виходити вночі на підтримку протестуючих.

"Ми виходимо ЗА КИЯН, ЗА НАШЕ МІСТО, ЗА НАШУ КРАЇНУ, ЗА НАШУ ЧЕСТЬ! Тільки для повних ідіотів може залишатися загадкою те, що шістки Януковича кидають на киян нелюдів, готових чинити злочини за брудні гроші режиму. Тільки сліпі, зомбовані ідіоти можуть у це не вірити. Ця ніч стала черговим злочином чинного режиму і його "цапів-шісток". Те, що міліція охороняє державні установи, це - одне. Те, що по столиці України, Великому КИЄВУ вночі ходять натовпи найманих виродків - зовсім інше. Завдання кожного Киянина - підключитися до оборони Києва і захисту його мешканців та їх майна від цих покидьків!", - пишуть ультрас.

Хлопці закликали всі фанатські рухи приєднатись до них, а неповнолітніх не виходити на протест.

"Молодь, ті, кому немає 18 років - не лізьте в це. Краще поспілкуйтеся з батьками, своїми батьками - старшими братами, змалюйте їм ситуацію і нехай вони теж приєднуються, об'єднуються зі своїми друзями. Нехай великі перемоги наших предків надихають кожного з нас!"

Зараз ви читаєте новину «"Ми виходимо за нашу країну, за нашу честь!": Ультрас Динамо підтримають протестувальників на Грушевського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

148

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути