пʼятниця, 02 листопада 2012 20:51

"Ми отримали категоричний наказ" - "беркутівець" про штурм ОВК у Первомайську

"Ми отримали категоричний наказ" - "беркутівець" про штурм ОВК у Первомайську
"Беркутівцям" повідомили, що більшість людей, які зібралися на акцію протесту, п'яні. Фото: nikvesti.com

Як повідомив "Новинам-N" на умовах конфіденційності співробітник "Беркуту", який брав участь у штурмі ОВК №132, перед штурмом із ними провели "психологічну обробку".

Їм повідомили, що всі люди, які зібралися на акцію протесту, насправді стоять там за гроші, що більшість із них п'яні, що їм спеціально підвозять спиртне, щоб підігрівати ажіотаж. Зроблено це було з метою, щоб зняти всякі моральні перепони у бійців "Беркуту" перед атакою на приміщення ОВК.

Разом із тим, як розповів співробітник "Беркуту", більшість міліціонерів прекрасно усвідомлюють, наскільки непорядну функцію їх змусили виконувати.

Однак зробити вони нічого не можуть: "Ми отримали категоричний наказ", - коротко резюмував свою розповідь співробітник "Беркуту".

"Беркут" штурмував приміщення, де засідала ОВК №132, особливо не розбираючись у методах. Зараз приміщення має вигляд, як після бомбардування: документи розкидані по підлозі, скло у дверях вибите, всюди осколки, стільці розкидані. Доступ до приміщення вночі буде вільний, так як двері ніхто не відремонтує.

Наразі жодного з членів комісії в приміщенні ОВК немає - усі пішли, а голова зовсім зник. Тут знаходяться лише журналісти.

Зараз ви читаєте новину «"Ми отримали категоричний наказ" - "беркутівець" про штурм ОВК у Первомайську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

140

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути