пʼятниця, 22 липня 2016 08:38

Мер Бучі буде оскаржувати дії ГПУ

Мер Бучі буде оскаржувати дії ГПУ
Фото: radiosvoboda.org

Міський голова Бучі Київської області Анатолій Федорук має намір оскаржити дії Генеральної прокуратури, слідчі якої напередодні провели обшук у його будинку.

Про це він повідомив журналістам у п'ятницю, 22 липня.

"На виконання рішення Печерського суду слідчі ГПУ проводили обшук у моїй оселі, у приміщенні Бучанської міської ради. Вилучили масу документів. Слідчі виконували процесуальні дії в рамках фактової справи, яку веде Генеральна прокуратура. Є чіткий складений акт того, шо було вилучено. Які суми, які коштовності, в якому об'ємі - це більше роздмухана річ. Навіть дитячі речі та відзнаки були вилучені. Але нічого, це процесуальні дії. Не мені давати їм оцінку. Адвокати працюють у цьому напрямку. Будемо оскаржувати", - сказав Федорук.

Він наголосив, що підстав для оголошення йому підозри наразі нема. І запевнив, що й надалі виконуватиме свої обов'язки та не збирається тікати з України.

"Працюю. Нікуди найближчим часом не збираюся подорожувати", - зазначив Федорук.

Раніше прес-секретар генерального прокурора Лариса Сарган опублікувала фотографії знайдених у будинку Федорука речей. Серед них чисельні коштовності, нагороди та велика кількість готівки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місце свого перебування не повідомлятиму - мер Ірпеня

Як відомо, у четвер зранку слідчі Генеральної прокуратури прийшли з обшуком до мера Бучі Анатолія Федорука. Мер Ірпеня Володимир Карплюк вночі виїхав із України.

Зараз ви читаєте новину «Мер Бучі буде оскаржувати дії ГПУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути