понеділок, 14 листопада 2011 14:32

Мельниченко живе в Ізраїлі

Мельниченко живе в Ізраїлі

Екс-майор Державної охорони Микола Мельниченко наразі перебуває на території Ізраїлю.

Про це заявив його адвокат Павло Сичов.

"Зараз він (Мельниченко) знаходиться на території держави Ізраїль" - повідомив він журналістам у понеділок у Києві.

Адвокат зазначив, що захист Мельниченка вже більше місяця веде переговори зі Службою безпеки України про проведення слідчих дій в рамках вугільного справи проти Мельниченка за межами України.

За словами захисника, Мельниченко прийняв рішення перелетіти до більш доступної і близької до України країни із США для того, щоб спростити можливість проведення з ним слідчих дій, оскільки з Ізраїлем Україна має безвізовий режим, і туди ближче добиратися.

Сичов у понеділок був присутній в Печерському райсуді Києва на засіданні за скаргою адвокатів Мельниченка на постанову про порушення відносно екс-майора держохорони кримінальної справи. Він повідомив, що СБУ надала суду матеріали справи, чого вимагав захист, і адвокати Мельниченка заявили клопотання для ознайомлення з ними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні діє спецслужба політичних вбивств - Мельниченко

Судове засідання перенесли на 8 грудня.

Як повідомлялося, проти Мельниченка було порушено кримінальну справу за розголошення державної таємниці, перевищення службових повноважень та використання підроблених документів. 23 вересня 2011 слідчий СБУ виніс постанову про оголошення Мельниченка у розшук, з 14 жовтня він перебуває у міжнародному розшуку.

Шевченківський районний суд Києва 18 жовтня 2011 виніс постанову про арешт Мельниченка у зв'язку з ухиленням про слідства. У постанові суду йдеться про те, що в разі затримання Мельниченка його повинні не пізніше ніж через 48 годин доставити до суду для обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Зараз ви читаєте новину «Мельниченко живе в Ізраїлі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути